Fodelsdagar = Byfest

Byfest

Hej pa Er!!

Hej allihopa!

Nu har ocksa jag hittat till ettt tangentbord. Men vet ni hur svart det ar att slita mig bort fran en strand?!? Alltsa,
www.boavistawindclub.com dar tror jag ni kan se bilder fran den strand vi oftast ligger pa. Dar kan jag vara laaange.Vi har det bra. Dagran lunkar pa i ett tempo som e behagligt. Allt tar den tid det t ar och vet ni vad? Jag har inte brattom. Sa himla skont. Jag har hunnit last tre bocker. Inte illa va?
Tomten kom ocksa till oss.Tur for barnen.

Tobbe; Vilken present du fick. Jag har ocksa tyckt om att se Ulrika gora den. Att hon sa enkelt fastnade i papperstrasket...hihihi Du, vilken ide till henne. Hon maste ha jublat hogt over presenten.

Jaha, imorogn aker vi till ervatao, en strand dar skoldpaddor lagger sina agg. Den e skyddad. Vaktas vid hogsasong vilket e pa sommaren. Vi hoppas ha turen med oss och fa se en och annna som simmar runt i vattnet.
Vi blir en gang som aker dit tillsammans.
Ja, vad mer kan jag saga an att jag inte langtar hem. Har i solen e livet toppen.
Ha det gott alla. Hoppas ni har det gott hemma pa era ledigheter.
Kram kram Elisabeth

Annandag jul.... Puhh

Hur kan man festa dygnet runt i 2 dgr.....?  Jag pallar inte i alla fall. Idag ar det annadag jul och i Norte borjade man festa pa julafton efter kyrkan ca 23.30. Sedan har det gatt i ett. Bilarna aker mellan de olika barerna i de olika byarna och det ar fest hela tiden. Idag ar det normalt inte ledigt men det blev en helg dag anda for att folk ska  vila infor jobbet imorgon.  Barnen ar pa stranden sa vi far se om vi hinner ladda upp nagra nya bilder senare idag.  God fortsattning pa helgerna.

Antonio m familj


Taxi till Fundo Figueiras

Taxi till Fundo Figueiras

Dom vill inte sitta I bilen. Roligare att sitta i flaket !

God Jul :-)

God Jul :-)

Landat Boa Vista med Lokal flyg 44 platser

Landat Boa Vista med Lokal flyg 44 platser

40 ar GRATTIS

40 ar GRATTIS

Bada

Bada

Sal rei IGEN

Hello

Vi hade tankt fixa med bloggen fran var by Fundo figueiras dar personalen i byhuset skoter om det men det funkar inte dar just nu. Da tankte jag aka till grannbyn dar internet fungerar men dar har dom ingen personal  !?!. Sa ar det ibland. Men det fixar sig sakert en annan dag. Vi fick aka in till sal rei for att fixa lite med papper. Det ar inte helt enkelt att fa allt att fungera nar man skickar grejer till kap verde. Men det loser sig sakert det ocksa.  Har ar 25 grader varmt sa jag far nog ga och ta en ol nu for att svalka mig.

Var ar resten av familjen?  De ligger vid stranden pa Happy Surf och har det skont.

Vi ses sen......

Antonio m familj

Sal Rei

Hej pa er alla!!

Idag har vi akt fran var by till den stoooora staden Sal Rei. Vi har handlat mat. Ja faktiskt maste vi ata aven har. Antonio har stamt  traff med en kille som skulle kunna lana oss en bil. En bil gor att vi kan sjalva bestamma nar och vart vi vill aka. Typ till stranden...standerna
Jo vi har redan haft var forsta dag pa stranden. I Sal, vi akte med Toams till Santa Maria. Barnen badade i de stora vagorna. Sjalv njot jag av att bara vara.
Igar kvall nar vi kommit till Fundos Figueiras sa kom hela byn och halsade oss valkomna. Sa himla kul att traffa alla igen.
Vi vantade utanfor skolan pa barnen. De slutar halv sex pa kvallen, Nej de borjar inte pa morgonen utan pa eftermiddagen. De gar i olika pass typ. Tjejernas kompisar blev sa overraskade och glada over att se oss. Barnen lekt pa Praca hela kvallen.
Att sms oss verkar svart. Kolla utan att sla landsnumret.
Mysigt att vi vackte dig bror...
TACK! Tina for det otroligt fina halsbandet jag fick. Det har jag haft pa mig. Ska ta en fin bild med det pa.
Kraaaaam pa er alla. Ha det gott.
Oj glomde saga att solen lyser och att det ar varmt, skont.
Kraaaam igen

2003

2003

Houston calling, one day to take off!!

Kvällen före vi åker och nu är vi inne på skapandet av den  tredje bloggen....funkar inge bra för oss ikväll med andra ord.
Vi måste komma ihåg så många saker och det e inte alltid lätt.
Väskorna är packade, räcker till ett kompani. Och då kommer en släkting med tre små paket till som vi ska ta med!
Ja ja, det blir säkert bra.
Manha mei dia voo ta ba. (Antonios Criolo.)