Sal Rei

Hej pa er alla!!

Idag har vi akt fran var by till den stoooora staden Sal Rei. Vi har handlat mat. Ja faktiskt maste vi ata aven har. Antonio har stamt  traff med en kille som skulle kunna lana oss en bil. En bil gor att vi kan sjalva bestamma nar och vart vi vill aka. Typ till stranden...standerna
Jo vi har redan haft var forsta dag pa stranden. I Sal, vi akte med Toams till Santa Maria. Barnen badade i de stora vagorna. Sjalv njot jag av att bara vara.
Igar kvall nar vi kommit till Fundos Figueiras sa kom hela byn och halsade oss valkomna. Sa himla kul att traffa alla igen.
Vi vantade utanfor skolan pa barnen. De slutar halv sex pa kvallen, Nej de borjar inte pa morgonen utan pa eftermiddagen. De gar i olika pass typ. Tjejernas kompisar blev sa overraskade och glada over att se oss. Barnen lekt pa Praca hela kvallen.
Att sms oss verkar svart. Kolla utan att sla landsnumret.
Mysigt att vi vackte dig bror...
TACK! Tina for det otroligt fina halsbandet jag fick. Det har jag haft pa mig. Ska ta en fin bild med det pa.
Kraaaaam pa er alla. Ha det gott.
Oj glomde saga att solen lyser och att det ar varmt, skont.
Kraaaam igen

Kommentarer
Postat av: Tina

Åååååh, vad härligt att läsa!!! Sol...njae det är det sista man kan säga att vi har haft här idag...Det var iof uppehåll på fm men em har det REGNAT!!! med stoooora bokstäver!
Hur många grader har ni?!?!?!
Vad glad jag blir att du gillar halsbandet! Vill gärna se foto!
Kram på dig vännen!!!

Postat av: Sonja-Lis Linder

Hej och God Jul. Vi har nu avslutat vårt Julbord. Där fanns Drömsill, LÖksill, Lax, skaldkurpate´, inlagd strömming, Drömsill, Romsås, Janssons frestelse, omeltt med svampstuvning, Drömsill, Skinka med senap, Drömsill,Grönkål, kamben, Drömsill, och mycket mycket mer. Vi är nu knökmätta. Det fanns förresten grillsås till Kambenen. Detta meddelande är till alla men mest till Antonio. Grattis i efterskott förresten. Pussar och kramar till er alla. Och så fanns det Drömsill.

2006-12-24 @ 19:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback