Skojsigt

Med hjälp av Luisa har jag idag bokat biljetter till Boa Vista!Det blir första resan på egen hand eller nej , jag kommer inte att resa själv. Kevin ska åka med och Johan min brorson med familj!Det ska bli så roligt , jag älskar KapVerde men att få visa dem "min " ö ska bli speciellt kul.Det är lite pill att boka biljetter, sy ihop det så det stämmer överens med tider och dagar. Vi är ändå 7 personer som ska resa tillsammans. Deras söner, iaf de två äldsta ser sjukt mycket fram emot detta. Vi ska sola, bada, njuta av god mat. Se på sköldpaddor. Ta oss runt ön med bil. Jag e lite orolig över språket men jag tänker att jag i många år har hört det och samlat på mig ett ordförråd. Kanske blir detta resan när jag börjar prata ? Jag vet också att jag i byn har släktingar som till vardags bor i Sverige. Det gör mig trygg. Och att Kevin är med.



 Jag är ledig idag, jag har rastat Zigge och jag har pillat i förrådet. Men det är tufft, jag älskar att spara saker. Har svårt att göra mig av med grejer. Bra att ha...nostalgi...minnen. En del saker påminner om livet förut, det gör ont men är en del av processen. Jag behöver fälla en och annan tår. Svårast är det med lådorna jag har kvar efter mamma...de gör fan ont. Men jag har trots att jag bara har slängt en påse och har en låda som ska till klädinsamlingen ändå fått lite struktur. 




Jag har sorterat saker i backar och det är bra. Jag ser vad som är i dem. En del saker tillhör barnen och de vill inte jag slänga. Jag får tvinga hit dem...Solen lyser nu till skillnad från i morse när det regnade.Cornelia jobbar. 




Pratade nyss med Kevin , han är hos Felicia och Dennis, de ska till stan och kolla hockey. Hoppas hoppas att Frölunda vinner idag och tar med SM guldet hem till Göteborg.Nu ska jag sätta mig och läsa på altanen. Idag blir det inga bilder ...lite trist men kanske lägger jag in dem via mobilen. Jag sitter nu vid datorn och det är så mycket enklare att skriva på ett riktigt tangentbord, det går undan...Jag har fått gjort en del andra nyttigheter vid datorn som att boka tid för byte av framrutan. Jag är så glad att försäkringen tog det, 1500 kr i självrisk är det värt. Kram

La in bilderna via mobilen 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback