Mot nya äventyr

Jag var liiite orolig att jag inte skulle hinna med tåget men det gjorde jag.Jag har ätit sallad så magen är nöjd.Kaffe har jag.Så nu ska jag öppna boken och läsa.Jag var förbi Pocketshop idag. Det fanns så många böcker jag vill läsa. Tur att sommaren närmar sig m mycket läsning på stranden.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag läser ofta men glömmer efter dina härliga eftertänksamheter att skriva något! På din(tror det var förra året) rekommendation köpte jag samtidigt Kråkflickan, Hungerelden och Pythians anvisningar. Nu har jag 42 sidor kvar i den sista så hälsa Micke på ditt jobb att den rekommendationen var, precis som en bal på slottet: Alldeles underbar!!!! Så speciella böcker med så fascinerande historia. Läslusten har alltid funnits men nu blommar den för fullt efter de nya läsglasögonen.. Kram och Go´Natt!

Svar: Jag skickade ditt tack till Micke som hälsar tillbaka. Han läser en bok just nu som han inte vet vad han tycker om än. Återkommer om ett gäng sidor.Kul att du gillade dem. Det var många personer att hålla reda på i boken.
Elisabeth T

2014-04-27 @ 23:30:16
Postat av: El´ena

Jag missade nog att fylla i mitt namn när jag skrev ett långt inlägg i går - f´låt! Nu är triologon utläst och det gällde att hänga med i alla svängar och få in alla personligheter på rätt plats - riktigt bra hjärngympa!!! Ha´ en go´ da´!

Svar: Härligt att du läser och att glasögonen hjälper dig.Kram
Elisabeth T

2014-04-28 @ 09:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback