Fredagsmiddag
Surf turf i grön curry

Ingredienser
300 g fläskfilé½ tsk salt
Arla® Smör-&rapsolja
200 g champinjoner
1 röd paprika
4 dl Kelda® Thai green curry
100 g skalade räkor
2 msk finhackad gräslök
jasmin- eller basmatiris
Gör så här
- Putsa och skär fläskfilén i 2x2 cm stora bitar.
- Salta och stek köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min.
- Dela svampen.
- Dela, kärna ur och strimla paprikan.
- Låt dem steka med ytterligare ca 1 min.
- Häll på såsen och koka upp under omrörning.
- Låt koka på svag värme ca 2 min.
- Blanda i räkor och gräslök och värm försiktigt.
- Servera med ris.
Vad tror ni om denna rätt?
kram
Kommentarer
Postat av: malin
det ser smaskigt ut - tack för tipset, detta ska jag testa :) kram
Trackback