Hipp Hipp Hurra för Antonio som fyller år idag!!



Ikväll blir det kalas!!

Imorgon är det julafton, vi passar på att önska Er alla en god jul!

Vi kommer att tillbringa dagen vid havet, mat serverad på en julröd duk och en gäng klappar!

Kram!!

Kommentarer
Postat av: AÄD (antonios äldsta kompis)

Först och främst ett stort GRATTIS till de två decemberbarnen. Hoppas att ni hade var sin underbar dag med massor av kärlek och omtanke. Har läst allt nu och ni har det verkligen underbart i värmen. Lite mer bad den här gången? Bil är ju ett plus, speciellt på CV:)



Grace tackar för uppvaktningen. Bettan-bus jag har varit lite återhållsam med att skicka sms till CV. Fick för mig att det är du som får betala från Sverige till CV. Vart har jag hört det någonstans??!! Jag håller mig till mejl och blogg:)



Här är det vintrigt, det snöar i stort sett varje dag. Men det är ok, synd bara att det töade - regnade - och frös... sedan började det snöa. Say no more. Alla är som bambi på hal is. Har själv ramlat två gånger i år. Kan inte minnas när jag ramlade sist.



God Jul till er alla och alla era nära och kära. Jag började julen med att vara sänliggandes från onsdag till igår julafton. Igår var jag lite bättre och vi fick ihop ett julbord med mycket hjälp från barnen, António och Danilo som kom på e.m.



Idag är det en sådan vacker vinterdag. Jag längtar ut men vet inte om jag vågar med min hosta. Ska kolla om det inte är för kallt, det hade jag lätt kunnat åtgärda med en grogue:)om jag hade någon...



Kramis från oss alla till er alla

Julefrid

2010-12-25 @ 11:39:10
Postat av: Elisabeth på Boavista

Its a promise, vi fixar grouge till dig.Köper det på baren mitt emot ;O)

Jo mina sms till Sverige kostar 5 kronor styck men dom jag får tror jag inte att jag betalar för...

2010-12-25 @ 20:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback