TAS dag forsättning

När vi var i den fina lokalen i Biskopsgården dit tjejerna hade tagit sig med vagnen hade vi det mysigt. Mat. Pyssel Salsa och mycket prat.
Nelita var tvungen att pga sjukt barn åka hem. Vi andra stannade kvar och gjorde klart. Städade undan och sen åkte vi hem till mig. Det är en bussresa bort. Väl hemma fixade vi fram öl, vin och annat gott att dricka. Vi satt ute på balkongen i solen.
Pratade. Livet har tagit oss på alla möjliga, omöjliga och otippade vägar. Vi har delat mycket med varandra under åren som har gått. Från att vara småbarnsföräldrar till att en del idag är mormor/farmor. En har förlöst sitt eget barnbarn och kan nu tituleras sig barnmorska !! Grattis till den bedriften Marie S. Mina ungdomar kom hem från Ullared, tillsammans med de kom Dennis och Oliver. Ett gäng ungdomar och gäng "tanter" hade sen en underbar kväll tillsammans. Nelita kom med mat som hon hade lagat. Det var kreolkyckling. Det bakades en rabarberpaj. Vispades vanliljsås. Blandades drinkar. Spelades spel - fylletornet.
Och vi skrev ner de ord vi kunde komma på som innehöll TAS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback