Vad gjorde jag hos Inger?



Inger bor fint på Nya Varvet. Roligt att få komma hem till henne.
Praliner.
Vi fick en lektion i hur man gör. Gjorde detta i maj m henne och hela Team Always.
Lyssnade. Frågade.  Sen satte vi igång. 
Göra ganashe. Smaksätta.
Kokade grädde m chili. Blandade i lakritspulver.
Whiskey i en tredje.
Smälte choklad 46 grader. Ner till 32. I m ymp.
Gjuta skal.
Kyla.
Fylla.
Kyla.
Gjuta skal.
Pilligt. Kladdigt men väldigt roligt. Och gott.
Vi använde överföringsark - de som ger mönster.
Alla blev så goda. Fina.
Egna praliner. Gjorda med kärlek. Omsorg.

Tack Inger för att du delar med dig av din kunskap. Klokskap.












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback