Vår underbara resa

 
 
 
 
Att lämna apt med orden:-Ses nästa år ! var så skönt. 13 dec lyfte vi från Landvetter med destination Bryssel.En kort flight och framme ställde vi in bagaget i förvaringsboxar.Vi var en härlig gäng på 14 personer.Shutteln tog oss till Novotel där vi checkade in. Kopplade upp oss på nätet...åt en god middag.Cornelia drack Havana Club så tårarna rann...Vi la oss tidigt då flighten till BoaVista gick i arla morgonstund.Flyget tog sex timmar. Vi läste. Lyssnade på musik. Började varva ner.Farfar mötte oss på flygplatsen. Vi hade lånat ett enkelt men fint hus. Goa vänner fixade fram sängar bord å stolar.Vi hade det vi behövde. Taket is the place. Där hänger vi. Ofta. Vi drog till SalRei. Där finns bank, affärer med liiite mer på hyllorna än i vår by.Här finns också 'fulstranden' , den där det finns turister.Den är fin men vi gillar de öde stränderna. Alisios ligger här. En strandbar - restaurang. Där har vi varit förut men då kostade det att hyra solstol och maten var dyr. Nu var sängarna gratis och matpriset halverat.We like. Min födelsedag kom och den firade vi på en öde strand.Gatas.Vilken dag. Mmm som vi njöt.
 
 
Och underbar födelsedagsmiddag hos farfar och Joana.
 
Något ovanligt hände.Det regnade. Massor. I timmar. Typ 36!Vi samlade regnvatten i tunnor på qintal. Vi läste. Tände ljus. Jag ramlade och skrapade armen. Spelade spel. Lagade mat.Alla bilder på collagen är tagna med min mobil.Detta var våra första dagar på KapVerde. Det kommer mera...Kram

Kommentarer
Postat av: Moster

Hej , så härliga bilder och vilken månad ni haft . Förstår att ni längtar tillbaka . Men om ca 150 dagar är det midsommar .

Svar: Å lika kallt eller regnigt som på julafton ;O)Ja, vi har haft det så bra. På gränsen till oförskämt bra men vi var så värda detta.
Jag kommer att lägga ut fler collage med texter till. Hittade en app för att spara lite tid.
Kram
Elisabeth T

2014-01-23 @ 11:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback