Naglarna e fixade

inför morgondagen då det är dags för skolan igen!
Jag måste säga att jag längtar. Det är en så härlig grupp att vara med och jag tycker att det är kul att lära mig saker.
Jag har alltid gillat att samla på "kunskap" man vet aldrig när man kan få användning av den. Mitt jobb som tolk gör att jag får lite kunskap om en hel massa saker.
I skolan är det mycket teori, svenska och skrivtolkning. Det är hela tiden nya saker.
Varför naglarna är fixade? Jo för att det inte är lätt att skriva om de är långa. Nu är de korta, fina och nymålade. Jag har lagt på ett lack med lite glitter i. Nöjd.

Det är en annan sak som skiljer de två tolkrollerna åt. När jag ska skrivtolka kan jag ha vilka kläder som helst på mig. Ja , nästan iaf men som teckenspråkstolk är det bäst om det är mörka och enfärgade tröjor jag har på mig.
Nagellack kan säkert de lärde tvista om, om man kan ha eller ej, jag tänker att döva kvinnor har det själva och det verkar inte störa andra när de avläser .
Nagellack när jag jobbar med syn- hörselskadade personer är inget jag brukar ha. Då tänker jag att det kan störa men som skrivtolk kan jag ha det och då passar jag på.
Ni är allt några tolkar som brukar vara här och läsa, hur tänker Ni?

Killarna i familjen är på bio .Felicia rider och Cornelia är på sitt rum och gör läxor.

Själv har jag läst Hänt Extra, det gäller att hålla sig up to date med vad som händer i kändisvärlden. :O)

Nu ska jag se om jag hittar några nyheter att titta på.Det är ett annat "måste" i mitt jobb, att hålla mig uppdaterad med om vad som händer i världen.Ett bra sätt att ha något att prata om i t ex väntrummet.

Jag trodde att det skulle blir springa av ikväll men Ditte min vän jobbar , även hon är tolk. Det får bli en runda imorgon.
Innan jag sätter mig framför tv:n ska jag ta bort ögonskuggan, jag verkar inte tåla den.Synd nu när jag äntligen hade köpt den...typiskt.

Kram!
<3


Kommentarer
Postat av: malin

häntextra och nagellack - glammy girl :) kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback